Design magazin
Design magazin
Átalakítható Székek És Dohányzóasztal

Sensei

Átalakítható Székek És Dohányzóasztal A Sensei székek / kávézóasztalok olyan bútordarabok, amelyek a legtöbb alkotásomhoz hasonlóan azzal kezdődnek, hogy új módszereket találnak a kis terek kihasználására, geometriai véletlenszerű rajzok segítségével. A projekt stílusát minimalista módon mutatják be, ahol nincsenek görbék, hanem vonalak, síkok és semleges színek, például fekete-fehér. A székek vízszintesen állítva és a hátukkal összekapcsolva egy kávézóasztallal szolgálnak. Az asztal középső szakasza (ahol a háttámok össze vannak állítva) elképesztően erős, és leülhet a középső részre anélkül, hogy az asztalt még mozgatni kellene.

Projekt neve : Sensei, A tervezők neve : Claudio Sibille, Ügyfél neve : Sibille.

Sensei Átalakítható Székek És Dohányzóasztal

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.