Design magazin
Design magazin
Led Reflektor

Stratas.02

Led Reflektor Kifejezetten a Xicato XSM Artist Series LED modulhoz tervezett LED reflektor a sínre szereléshez (osztályának legjobb színvisszaadási LED-je). Kiválóan alkalmas műalkotások és belső környezet megvilágítására, tiszta esztétika és kompakt méret. A Stratas.02 alapkivitelben 3 cserélhető reflektorral (20 ° pont, közepes 40 °, 60 ° árvíz) és méhsejt tükröződés elleni redőnyökkel kapható.

Projekt neve : Stratas.02, A tervezők neve : Christian Schneider-Moll, Ügyfél neve : .

Stratas.02 Led Reflektor

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervező interjúja

Interjúk világhírű tervezőkkel.

Olvassa el a legújabb interjúkat és beszélgetéseket a formatervezésről, a kreativitásról és az innovációról a design újságíró és a világhírű tervezők, művészek és építészek között. Tekintse meg a legújabb tervezői és díjnyertes terveket, amelyeket híres tervezők, művészek, építészek és innovátorok készítettek. Fedezzen fel új betekintést a kreativitásba, az innovációba, a művészetekbe, a tervezésbe és az építészetbe. Ismerje meg a nagyszerű tervezők tervezési folyamatait.