Design magazin
Design magazin
Led Reflektor

Stratas.02

Led Reflektor Kifejezetten a Xicato XSM Artist Series LED modulhoz tervezett LED reflektor a sínre szereléshez (osztályának legjobb színvisszaadási LED-je). Kiválóan alkalmas műalkotások és belső környezet megvilágítására, tiszta esztétika és kompakt méret. A Stratas.02 alapkivitelben 3 cserélhető reflektorral (20 ° pont, közepes 40 °, 60 ° árvíz) és méhsejt tükröződés elleni redőnyökkel kapható.

Projekt neve : Stratas.02, A tervezők neve : Christian Schneider-Moll, Ügyfél neve : .

Stratas.02 Led Reflektor

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.