Design magazin
Design magazin
Az Asztal

Baboor Dawar Line

Az Asztal Annak érdekében, hogy meghaladja a normalitás határait, és az örökkévaló kísérlet arra, hogy az egyiptomi történelmi örökséget összekeverje az anyagokban és a befejezőkben bemutatott kortárs formatervezési eszközökkel, ezt a jellegzetes „Baboor” darabot a hagyományos „Primus kályha” ihlette, amely kötelező berendezés volt a több mint egy évszázadon keresztül, és a mai napig továbbra is bőségesen használják a vidéki területeken. Emlékeztetője számos olyan tételnek, amelyek valaha tekintélyes áruk voltak, és az idő múlásával az antikvitás a kihalást árnyékolta. Bármely cikk mesterdarab lehet, ha művészi látomással látják.

Projekt neve : Baboor Dawar Line, A tervezők neve : Dalia Sadany, Ügyfél neve : Dezines Dalia Sadany Creations.

 Baboor Dawar Line Az Asztal

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.