Design magazin
Design magazin
Az Asztal

Baboor Dawar Line

Az Asztal Annak érdekében, hogy meghaladja a normalitás határait, és az örökkévaló kísérlet arra, hogy az egyiptomi történelmi örökséget összekeverje az anyagokban és a befejezőkben bemutatott kortárs formatervezési eszközökkel, ezt a jellegzetes „Baboor” darabot a hagyományos „Primus kályha” ihlette, amely kötelező berendezés volt a több mint egy évszázadon keresztül, és a mai napig továbbra is bőségesen használják a vidéki területeken. Emlékeztetője számos olyan tételnek, amelyek valaha tekintélyes áruk voltak, és az idő múlásával az antikvitás a kihalást árnyékolta. Bármely cikk mesterdarab lehet, ha művészi látomással látják.

Projekt neve : Baboor Dawar Line, A tervezők neve : Dalia Sadany, Ügyfél neve : Dezines Dalia Sadany Creations.

 Baboor Dawar Line Az Asztal

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.