Design magazin
Design magazin
Mozi

Wuhan Pixel Box Cinema

Mozi A „Pixel” a képek alapvető eleme, a tervező a mozgás és a pixel kapcsolatát vizsgálja, hogy ennek a formatervezésnek a témája legyen. A „Pixel” -et a mozi különféle területein alkalmazzák. A box box nagytermében egy hatalmas ívelt boríték található, amelyet több mint 6000 darab rozsdamentes acél panelek alkotnak. A funkciós kijelzőfalat hatalmas mennyiségű, a falból kiálló négyzet alakú csík díszíti, amely a mozi elbűvölő nevét viseli. Ezen a moziban mindenki élvezheti a digitális világ nagyszerű légkörét, amelyet az összes „Pixel” elem kohéziója generál.

Projekt neve : Wuhan Pixel Box Cinema, A tervezők neve : One Plus Partnership Limited, Ügyfél neve : Hubei Xiang Sheng & Insun Entertainment Co. Ltd..

Wuhan Pixel Box Cinema Mozi

Ez a kivételes formatervezési minta a játék, a játékok és a hobbi termékek dizájnversenyének platinatervezési díja. Mindenképpen látnia kell a platina díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezzen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív játék-, játék- és hobbitervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.