Design magazin
Design magazin
Mozi

Wuhan Pixel Box Cinema

Mozi A „Pixel” a képek alapvető eleme, a tervező a mozgás és a pixel kapcsolatát vizsgálja, hogy ennek a formatervezésnek a témája legyen. A „Pixel” -et a mozi különféle területein alkalmazzák. A box box nagytermében egy hatalmas ívelt boríték található, amelyet több mint 6000 darab rozsdamentes acél panelek alkotnak. A funkciós kijelzőfalat hatalmas mennyiségű, a falból kiálló négyzet alakú csík díszíti, amely a mozi elbűvölő nevét viseli. Ezen a moziban mindenki élvezheti a digitális világ nagyszerű légkörét, amelyet az összes „Pixel” elem kohéziója generál.

Projekt neve : Wuhan Pixel Box Cinema, A tervezők neve : One Plus Partnership Limited, Ügyfél neve : Hubei Xiang Sheng & Insun Entertainment Co. Ltd..

Wuhan Pixel Box Cinema Mozi

Ez a kivételes formatervezési minta a játék, a játékok és a hobbi termékek dizájnversenyének platinatervezési díja. Mindenképpen látnia kell a platina díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezzen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív játék-, játék- és hobbitervezési munkát.

A nap tervezője

A világ legjobb tervezői, művészei és építészei.

A jó forma nagy elismerést érdemel. Minden nap örömmel láthatjuk elképesztő tervezőinket, akik eredeti és innovatív mintákat, csodálatos építészetet, elegáns divatot és kreatív grafikákat készítenek. Ma bemutatjuk Önnek a világ egyik legnagyobb tervezőjét. Nézze meg ma egy díjnyertes formatervezési portfóliót, és élvezze napi tervezési inspirációját.