Design magazin
Design magazin
A 40 Éves Irodaház

780 Tianshan Road, Shanghai

A 40 Éves Irodaház Ebben a 40 éves épületben az eredeti elemeket, mint például az ablakkereteket és a lépcsőfogantyúkat megőrzik és újrafestik, hogy az idő sápadt nyoma nyugodtan elmondhassa a történetet. Az ügyfél a föld alatti közmű-észlelési szolgáltatásokra szakosodott. A társaság filozófiája a láthatatlan látása, tehát egy modern és minimális központi folyosót kifejezetten arra tervezték, hogy a szobákat szépen elrejtse, ám finoman feltárja az ajtóikat. Az épület egészében nosztalgikus hangulatot, modern funkcionalitást és kínai elegáns játékot látnak, amelyek a történelmi hely megőrzése és újjáélesztése érdekében megjelennek.

Projekt neve : 780 Tianshan Road, Shanghai, A tervezők neve : Lam Wai Ming, Ügyfél neve : Leidi Ltd..

780 Tianshan Road, Shanghai A 40 Éves Irodaház

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.