Design magazin
Design magazin
A 40 Éves Irodaház

780 Tianshan Road, Shanghai

A 40 Éves Irodaház Ebben a 40 éves épületben az eredeti elemeket, mint például az ablakkereteket és a lépcsőfogantyúkat megőrzik és újrafestik, hogy az idő sápadt nyoma nyugodtan elmondhassa a történetet. Az ügyfél a föld alatti közmű-észlelési szolgáltatásokra szakosodott. A társaság filozófiája a láthatatlan látása, tehát egy modern és minimális központi folyosót kifejezetten arra tervezték, hogy a szobákat szépen elrejtse, ám finoman feltárja az ajtóikat. Az épület egészében nosztalgikus hangulatot, modern funkcionalitást és kínai elegáns játékot látnak, amelyek a történelmi hely megőrzése és újjáélesztése érdekében megjelennek.

Projekt neve : 780 Tianshan Road, Shanghai, A tervezők neve : Lam Wai Ming, Ügyfél neve : Leidi Ltd..

780 Tianshan Road, Shanghai A 40 Éves Irodaház

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.