Design magazin
Design magazin
A Digitális Átjáró

National Bank of Greece's i-bank

A Digitális Átjáró A Concept Store üzlet, amely otthont ad és útmutatást nyújt online, mobil és telefonos banki ajánlatainál. Nincs számláló - ehelyett az ügyfelek az üzletben lévő számítógépeket használják a napi banki tranzakciók elvégzésére, pl. megrendelések felállítása és nyilatkozatok megtekintése az üzlet négyszemélyes csapatának támogatásával. Az NBG alkalmazás elérhető az iPad készülékeken és az iPhone készülékeken a „Nagyszerű ötletek” központi kiállításain, a privát kabinok internetes és telefonos banki szolgáltatásokhoz használhatók, az interaktív zóna érintőképernyői pedig lehetővé teszik a látogatók számára, hogy banki szolgáltatásokhoz és játékhoz jussanak.

Projekt neve : National Bank of Greece's i-bank , A tervezők neve : Allen International, Ügyfél neve : allen international.

National Bank of Greece's i-bank  A Digitális Átjáró

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.