Design magazin
Design magazin
A Digitális Átjáró

National Bank of Greece's i-bank

A Digitális Átjáró A Concept Store üzlet, amely otthont ad és útmutatást nyújt online, mobil és telefonos banki ajánlatainál. Nincs számláló - ehelyett az ügyfelek az üzletben lévő számítógépeket használják a napi banki tranzakciók elvégzésére, pl. megrendelések felállítása és nyilatkozatok megtekintése az üzlet négyszemélyes csapatának támogatásával. Az NBG alkalmazás elérhető az iPad készülékeken és az iPhone készülékeken a „Nagyszerű ötletek” központi kiállításain, a privát kabinok internetes és telefonos banki szolgáltatásokhoz használhatók, az interaktív zóna érintőképernyői pedig lehetővé teszik a látogatók számára, hogy banki szolgáltatásokhoz és játékhoz jussanak.

Projekt neve : National Bank of Greece's i-bank , A tervezők neve : Allen International, Ügyfél neve : allen international.

National Bank of Greece's i-bank  A Digitális Átjáró

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.