Design magazin
Design magazin
A Mosdó

Vortex

A Mosdó Az örvénytervezés célja egy új forma megtalálása, amely befolyásolja a mosdók vízáramát, hogy növeljék azok hatékonyságát, hozzájáruljanak felhasználói élményükhöz, és javítsák esztétikai és szemiotikus tulajdonságaikat. Az eredmény egy metafora, amely egy idealizált örvény formából származik, amely jelzi a csatorna és a víz áramlását, amely vizuálisan az egész tárgyat működő mosdóként jelöli. Ez a csappal kombinálva vezet a vizet egy spirál úthoz, lehetővé téve ugyanannyi víznek, hogy több talajt takarjon le, ami csökkenti a tisztításhoz szükséges vízfogyasztást.

Projekt neve : Vortex, A tervezők neve : Deniz Karasahin, Ügyfél neve : Dk design.

Vortex A Mosdó

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezési legenda

Legendás tervezők és díjnyertes munkáik.

A Design Legends rendkívül híres tervezők, akik jó terveikkel jobb helyet teremtenek világunk számára. Fedezze fel a legendás tervezőket és innovatív termékmintáikat, eredeti műveiket, kreatív építészetét, kiemelkedő divattervezeteit és tervezési stratégiáit. Élvezze és fedezze fel díjnyertes tervezők, művészek, építészek, innovátorok és márkák eredeti terveit világszerte. Merítsen ihletet a kreatív tervekből.