Design magazin
Design magazin
A Mosdó

Vortex

A Mosdó Az örvénytervezés célja egy új forma megtalálása, amely befolyásolja a mosdók vízáramát, hogy növeljék azok hatékonyságát, hozzájáruljanak felhasználói élményükhöz, és javítsák esztétikai és szemiotikus tulajdonságaikat. Az eredmény egy metafora, amely egy idealizált örvény formából származik, amely jelzi a csatorna és a víz áramlását, amely vizuálisan az egész tárgyat működő mosdóként jelöli. Ez a csappal kombinálva vezet a vizet egy spirál úthoz, lehetővé téve ugyanannyi víznek, hogy több talajt takarjon le, ami csökkenti a tisztításhoz szükséges vízfogyasztást.

Projekt neve : Vortex, A tervezők neve : Deniz Karasahin, Ügyfél neve : Dk design.

Vortex A Mosdó

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.