Design magazin
Design magazin
Étkezőszék

'A' Back Windsor

Étkezőszék A tömör keményfa, a tradicionális asztalos- és a modern gépek frissítik a finom Windsor széket. Az első lábak áthaladnak az ülésen, hogy királyoszlopgá váljanak, a hátsó lábak pedig a gerinc felé nyúlnak. A háromszögszabályozással ez az erős kialakítás igazítja a kompressziós és feszültség erőit a maximális vizuális és fizikai hatáshoz. A tejfesték vagy tiszta olajfesték fenntartja a Windsor székek fenntartható hagyományát.

Projekt neve : 'A' Back Windsor , A tervezők neve : Stoel Burrowes, Ügyfél neve : Stoel Burrowes Studio.

'A' Back Windsor  Étkezőszék

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.