Design magazin
Design magazin
Étkezőszék

'A' Back Windsor

Étkezőszék A tömör keményfa, a tradicionális asztalos- és a modern gépek frissítik a finom Windsor széket. Az első lábak áthaladnak az ülésen, hogy királyoszlopgá váljanak, a hátsó lábak pedig a gerinc felé nyúlnak. A háromszögszabályozással ez az erős kialakítás igazítja a kompressziós és feszültség erőit a maximális vizuális és fizikai hatáshoz. A tejfesték vagy tiszta olajfesték fenntartja a Windsor székek fenntartható hagyományát.

Projekt neve : 'A' Back Windsor , A tervezők neve : Stoel Burrowes, Ügyfél neve : Stoel Burrowes Studio.

'A' Back Windsor  Étkezőszék

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.