Design magazin
Design magazin
Szék

Two in One

Szék Úgy gondolom, hogy a műanyag és a furnér (fa) ékszerek kombinációja nagyon perspektíva. A szék elképzelésének és felépítésének alapja az ív-patkó. Az ív patkó bármilyen színű lehet, de ezt kötelezővé kell tenni a két acélpálcával, mivel az első lábak negatív lejtése egy további pillanatot jelent, és ezért további terhelést jelent rájuk. A szék hátsó része furnérlemezből készülhet, és a numerikus vezérlésű gépen folytatható. A hátsó és az elülső részeket külön lehet előállítani, majd ragasztani (csapokra) vagy összeszerelni

Projekt neve : Two in One, A tervezők neve : Viktor Kovtun, Ügyfél neve : Xo-Xo-L design.

Two in One Szék

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.