Design magazin
Design magazin
Szék

Two in One

Szék Úgy gondolom, hogy a műanyag és a furnér (fa) ékszerek kombinációja nagyon perspektíva. A szék elképzelésének és felépítésének alapja az ív-patkó. Az ív patkó bármilyen színű lehet, de ezt kötelezővé kell tenni a két acélpálcával, mivel az első lábak negatív lejtése egy további pillanatot jelent, és ezért további terhelést jelent rájuk. A szék hátsó része furnérlemezből készülhet, és a numerikus vezérlésű gépen folytatható. A hátsó és az elülső részeket külön lehet előállítani, majd ragasztani (csapokra) vagy összeszerelni

Projekt neve : Two in One, A tervezők neve : Viktor Kovtun, Ügyfél neve : Xo-Xo-L design.

Two in One Szék

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.