Design magazin
Design magazin
A Kiállítási Formatervezés

First Photographs of Hong Kong

A Kiállítási Formatervezés A zseblámpa-indikátormodelleket úgy állítottuk be, hogy a látogatók a kiállítóterem bejárata felé irányuljanak, ahol egy hatalmas fehér fényképezőgép-modell várja. Előtte állva a látogatók láthatják a korai Hongkong fekete-fehér fényképét és a kiállítási hely jelenlegi külsejét. Ez a beállítás azt jelenti, hogy a látogatók az óriás fényképezőgép segítségével megnézhetik a régi Hongkongot, és ezen a kiállításon keresztül fedezhetik fel Hongkong fotózásának történetét. A beltéri rotunda és a ház alakú kiállítási állványokat úgy állítottuk be, hogy megjelenítsék a történelmi fényképeket, és bemutatják a „Victoria City” megtestesülését.

Projekt neve : First Photographs of Hong Kong, A tervezők neve : Lam Wai Ming, Ügyfél neve : Hong Kong Photographic Culture Association; Cécile Léon Art Projects.

First Photographs of Hong Kong A Kiállítási Formatervezés

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.