Design magazin
Design magazin
A Kiállítási Formatervezés

First Photographs of Hong Kong

A Kiállítási Formatervezés A zseblámpa-indikátormodelleket úgy állítottuk be, hogy a látogatók a kiállítóterem bejárata felé irányuljanak, ahol egy hatalmas fehér fényképezőgép-modell várja. Előtte állva a látogatók láthatják a korai Hongkong fekete-fehér fényképét és a kiállítási hely jelenlegi külsejét. Ez a beállítás azt jelenti, hogy a látogatók az óriás fényképezőgép segítségével megnézhetik a régi Hongkongot, és ezen a kiállításon keresztül fedezhetik fel Hongkong fotózásának történetét. A beltéri rotunda és a ház alakú kiállítási állványokat úgy állítottuk be, hogy megjelenítsék a történelmi fényképeket, és bemutatják a „Victoria City” megtestesülését.

Projekt neve : First Photographs of Hong Kong, A tervezők neve : Lam Wai Ming, Ügyfél neve : Hong Kong Photographic Culture Association; Cécile Léon Art Projects.

First Photographs of Hong Kong A Kiállítási Formatervezés

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.