Design magazin
Design magazin
Az Otthoni És Irodai Bútor

Flying Table

Az Otthoni És Irodai Bútor Egyedi bútorok, amelyek örömöt keltenek. Egyszerűen előállítani. Adja meg a mozgás illúzióját. Nincs további analóg ezekre a bútorokra. Első pillantásra el lehet képzelni, hogy az asztal nem fog állni, és azonnal leesik, de a három fő részlet: fémváz, fiókos szekrény és asztallap összevonásával az építkezés stabil és kemény lett. Ez az ötlet szekrényben, fedélzetén és egyéb dolgokban használható. Az összes termék repül illúzióval.

Projekt neve : Flying Table, A tervezők neve : Viktor Kovtun, Ügyfél neve : Xo-Xo-L design.

Flying Table Az Otthoni És Irodai Bútor

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervező interjúja

Interjúk világhírű tervezőkkel.

Olvassa el a legújabb interjúkat és beszélgetéseket a formatervezésről, a kreativitásról és az innovációról a design újságíró és a világhírű tervezők, művészek és építészek között. Tekintse meg a legújabb tervezői és díjnyertes terveket, amelyeket híres tervezők, művészek, építészek és innovátorok készítettek. Fedezzen fel új betekintést a kreativitásba, az innovációba, a művészetekbe, a tervezésbe és az építészetbe. Ismerje meg a nagyszerű tervezők tervezési folyamatait.