Design magazin
Design magazin
Az Otthoni És Irodai Bútor

Flying Table

Az Otthoni És Irodai Bútor Egyedi bútorok, amelyek örömöt keltenek. Egyszerűen előállítani. Adja meg a mozgás illúzióját. Nincs további analóg ezekre a bútorokra. Első pillantásra el lehet képzelni, hogy az asztal nem fog állni, és azonnal leesik, de a három fő részlet: fémváz, fiókos szekrény és asztallap összevonásával az építkezés stabil és kemény lett. Ez az ötlet szekrényben, fedélzetén és egyéb dolgokban használható. Az összes termék repül illúzióval.

Projekt neve : Flying Table, A tervezők neve : Viktor Kovtun, Ügyfél neve : Xo-Xo-L design.

Flying Table Az Otthoni És Irodai Bútor

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.