Design magazin
Design magazin
Teáskanna

Unpredictable

Teáskanna A jövőben a felhasználói élmény egyre fontosabb szerepet játszik a terméktervezésben. Mivel minden fogyasztónak megvan a sajátos tulajdonsága, a humanizáltabb termékek tervezésekor minden szempontot figyelembe kell venni. Ennek a tervezésnek az a célja, hogy ösztönözze a felhasználót arra, hogy saját teáskannáját az értelme és képzelete alapján alakítsa ki. A különféle rugalmas alkatrészek szétszerelése és összeszerelése révén a felhasználók megváltoztathatják a teáskanna megjelenését és módszereket használva, ami nagyon szórakoztató mindennapi életben.

Projekt neve : Unpredictable, A tervezők neve : zhizhong, Ügyfél neve : .

Unpredictable Teáskanna

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezési legenda

Legendás tervezők és díjnyertes munkáik.

A Design Legends rendkívül híres tervezők, akik jó terveikkel jobb helyet teremtenek világunk számára. Fedezze fel a legendás tervezőket és innovatív termékmintáikat, eredeti műveiket, kreatív építészetét, kiemelkedő divattervezeteit és tervezési stratégiáit. Élvezze és fedezze fel díjnyertes tervezők, művészek, építészek, innovátorok és márkák eredeti terveit világszerte. Merítsen ihletet a kreatív tervekből.