Design magazin
Design magazin
Teáskanna

Unpredictable

Teáskanna A jövőben a felhasználói élmény egyre fontosabb szerepet játszik a terméktervezésben. Mivel minden fogyasztónak megvan a sajátos tulajdonsága, a humanizáltabb termékek tervezésekor minden szempontot figyelembe kell venni. Ennek a tervezésnek az a célja, hogy ösztönözze a felhasználót arra, hogy saját teáskannáját az értelme és képzelete alapján alakítsa ki. A különféle rugalmas alkatrészek szétszerelése és összeszerelése révén a felhasználók megváltoztathatják a teáskanna megjelenését és módszereket használva, ami nagyon szórakoztató mindennapi életben.

Projekt neve : Unpredictable, A tervezők neve : zhizhong, Ügyfél neve : .

Unpredictable Teáskanna

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.