Design magazin
Design magazin
A 3 Az 1-Ben Számítógépes Kiegészítők

STACK TOWER

A 3 Az 1-Ben Számítógépes Kiegészítők A DIXIX veremtornyot úgy tervezték, hogy a különféle elektronikus kiegészítőket szépen és szépen, egy "torony" -hoz hasonlóan elrendezze. Ez a torony tartalmaz egy sztereó hangszórót (erősíti a számítógép hangját és zenéjét), kártyaolvasót és egy USB dokkolót. Az energia és az adatok automatikusan továbbításra kerülnek, amikor egymásra vannak rakva.

Projekt neve : STACK TOWER, A tervezők neve : Yen Lau, Ügyfél neve : Dixix International Ltd..

STACK TOWER A 3 Az 1-Ben Számítógépes Kiegészítők

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.