Design magazin
Design magazin
A 3 Az 1-Ben Számítógépes Kiegészítők

STACK TOWER

A 3 Az 1-Ben Számítógépes Kiegészítők A DIXIX veremtornyot úgy tervezték, hogy a különféle elektronikus kiegészítőket szépen és szépen, egy "torony" -hoz hasonlóan elrendezze. Ez a torony tartalmaz egy sztereó hangszórót (erősíti a számítógép hangját és zenéjét), kártyaolvasót és egy USB dokkolót. Az energia és az adatok automatikusan továbbításra kerülnek, amikor egymásra vannak rakva.

Projekt neve : STACK TOWER, A tervezők neve : Yen Lau, Ügyfél neve : Dixix International Ltd..

STACK TOWER A 3 Az 1-Ben Számítógépes Kiegészítők

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.