Design magazin
Design magazin
Vezérlő Központ

Functional Aesthetic

Vezérlő Központ A repülőtéri irányítóközpont tervezésének kihívása az, hogy hatékonyan elférjen a sűrűn felszerelt műszaki helyiségek, csökkentsék a logisztikai zavarokat a váratlan eseményekből, és végső soron optimalizálják az irányítóközpont működését. A hely 3 funkcionális területről áll: napi felügyeleti és műveleti zóna, operációs menedzser irodája és vészhelyzetkezelési zóna. A jellemző mennyezet és az extrudált alumínium falpanelek különálló építészeti jellemzők, amelyek szintén kielégítik a tér akusztikai, világítási és légkondicionáló igényeit.

Projekt neve : Functional Aesthetic, A tervezők neve : Lam Wai Ming, Ügyfél neve : Hong Kong Airport Authority.

Functional Aesthetic Vezérlő Központ

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.