Design magazin
Design magazin
Vezérlő Központ

Functional Aesthetic

Vezérlő Központ A repülőtéri irányítóközpont tervezésének kihívása az, hogy hatékonyan elférjen a sűrűn felszerelt műszaki helyiségek, csökkentsék a logisztikai zavarokat a váratlan eseményekből, és végső soron optimalizálják az irányítóközpont működését. A hely 3 funkcionális területről áll: napi felügyeleti és műveleti zóna, operációs menedzser irodája és vészhelyzetkezelési zóna. A jellemző mennyezet és az extrudált alumínium falpanelek különálló építészeti jellemzők, amelyek szintén kielégítik a tér akusztikai, világítási és légkondicionáló igényeit.

Projekt neve : Functional Aesthetic, A tervezők neve : Lam Wai Ming, Ügyfél neve : Hong Kong Airport Authority.

Functional Aesthetic Vezérlő Központ

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.