Design magazin
Design magazin
Naptár

good morning original calendar 2011 - Zoo

Naptár A ZOO papír kézműves készlet hat állat elkészítéséhez, mindegyik két hónapos naptárként szolgál. Élvezze a szórakoztató évet a „kis állatkertjével”!

Projekt neve : good morning original calendar 2011 - Zoo, A tervezők neve : Katsumi Tamura, Ügyfél neve : good morning inc..

good morning original calendar 2011 - Zoo Naptár

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.