Design magazin
Design magazin
Jégkrém

Sister's

Jégkrém Ezt a csomagolást a Sisters Ice Cream Company számára tervezték. A tervező csapat megpróbált három hölgyet felhasználni, akik emlékeztetnek a termék gyártóira, boldog színek formájában, amelyek az egyes fagylalt ízéből származnak. A formatervezés minden egyes ízében a jégkrém alakját használják a karakter hajává, ami érdekes és új képet mutat jégkrém csomagolásáról. Ez a forma új formájában nagy figyelmet fordított a versenytársak körében, és magas eladásokat ért el. A formatervezés eredeti és kreatív csomagolást próbál létrehozni.

Projekt neve : Sister's , A tervezők neve : Azadeh Gholizadeh, Ügyfél neve : Azadeh Gholizadeh.

Sister's  Jégkrém

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.