Design magazin
Design magazin
Jégkrém

Sister's

Jégkrém Ezt a csomagolást a Sisters Ice Cream Company számára tervezték. A tervező csapat megpróbált három hölgyet felhasználni, akik emlékeztetnek a termék gyártóira, boldog színek formájában, amelyek az egyes fagylalt ízéből származnak. A formatervezés minden egyes ízében a jégkrém alakját használják a karakter hajává, ami érdekes és új képet mutat jégkrém csomagolásáról. Ez a forma új formájában nagy figyelmet fordított a versenytársak körében, és magas eladásokat ért el. A formatervezés eredeti és kreatív csomagolást próbál létrehozni.

Projekt neve : Sister's , A tervezők neve : Azadeh Gholizadeh, Ügyfél neve : Azadeh Gholizadeh.

Sister's  Jégkrém

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezési legenda

Legendás tervezők és díjnyertes munkáik.

A Design Legends rendkívül híres tervezők, akik jó terveikkel jobb helyet teremtenek világunk számára. Fedezze fel a legendás tervezőket és innovatív termékmintáikat, eredeti műveiket, kreatív építészetét, kiemelkedő divattervezeteit és tervezési stratégiáit. Élvezze és fedezze fel díjnyertes tervezők, művészek, építészek, innovátorok és márkák eredeti terveit világszerte. Merítsen ihletet a kreatív tervekből.