Design magazin
Design magazin
Az Udvar És A Kerttervezés

Shimao Loong Palace

Az Udvar És A Kerttervezés A táj természetes és folyékony, ésszerű tájrendezésével az udvarok több dimenzióban vannak egymással összekapcsolva, egymással áthatolva és zökkenőmentesen átalakítva. A vertikális stratégia ügyes felhasználásával a 4 méteres magasságkülönbség a projekt fénypontjává és jellemzőjévé válik, így többszintű, művészi, élő, természetes udvari tájat hoz létre.

Projekt neve : Shimao Loong Palace, A tervezők neve : Beijing Miland International Landscape Planning and Design Co., Ltd. China, Ügyfél neve : Beijing Miland InternationalLandscape Planning andDesign Co., Ltd..

Shimao Loong Palace Az Udvar És A Kerttervezés

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezője

A világ legjobb tervezői, művészei és építészei.

A jó forma nagy elismerést érdemel. Minden nap örömmel láthatjuk elképesztő tervezőinket, akik eredeti és innovatív mintákat, csodálatos építészetet, elegáns divatot és kreatív grafikákat készítenek. Ma bemutatjuk Önnek a világ egyik legnagyobb tervezőjét. Nézze meg ma egy díjnyertes formatervezési portfóliót, és élvezze napi tervezési inspirációját.