Design magazin
Design magazin
Az Udvar És A Kerttervezés

Shimao Loong Palace

Az Udvar És A Kerttervezés A táj természetes és folyékony, ésszerű tájrendezésével az udvarok több dimenzióban vannak egymással összekapcsolva, egymással áthatolva és zökkenőmentesen átalakítva. A vertikális stratégia ügyes felhasználásával a 4 méteres magasságkülönbség a projekt fénypontjává és jellemzőjévé válik, így többszintű, művészi, élő, természetes udvari tájat hoz létre.

Projekt neve : Shimao Loong Palace, A tervezők neve : Beijing Miland International Landscape Planning and Design Co., Ltd. China, Ügyfél neve : Beijing Miland InternationalLandscape Planning andDesign Co., Ltd..

Shimao Loong Palace Az Udvar És A Kerttervezés

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.