Design magazin
Design magazin
A Beton Falburkolatok

Tonk Mint

A Beton Falburkolatok A beton egy nagyon hagyományos anyag, amely az 1800-as évek közepén történő feltalálása óta sokat nem változott. Tonk esetében a betonnak kreatív és kortárs értelmezése van. Mindegyik Tonk kialakításnak van egy moduláris felépítése, amely testreszabható a szögekkel való játék révén. Ez a tulajdonság lehetőséget nyújt az emberek számára, hogy saját falaikat saját ízlésük, preferenciáik és fantáziáik alapján alakítsák ki. A Tonk Mint terveit a mentalevél ihlette a természetben. Ez a modell variációkkal is használható, hogy különböző motívumokat kapjon, ami minden Tonk-forma megkülönböztető tulajdonsága.

Projekt neve : Tonk Mint, A tervezők neve : Tonk Project, Ügyfél neve : Tonk Project.

Tonk Mint A Beton Falburkolatok

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.