Design magazin
Design magazin
A Beton Falburkolatok

Tonk Mint

A Beton Falburkolatok A beton egy nagyon hagyományos anyag, amely az 1800-as évek közepén történő feltalálása óta sokat nem változott. Tonk esetében a betonnak kreatív és kortárs értelmezése van. Mindegyik Tonk kialakításnak van egy moduláris felépítése, amely testreszabható a szögekkel való játék révén. Ez a tulajdonság lehetőséget nyújt az emberek számára, hogy saját falaikat saját ízlésük, preferenciáik és fantáziáik alapján alakítsák ki. A Tonk Mint terveit a mentalevél ihlette a természetben. Ez a modell variációkkal is használható, hogy különböző motívumokat kapjon, ami minden Tonk-forma megkülönböztető tulajdonsága.

Projekt neve : Tonk Mint, A tervezők neve : Tonk Project, Ügyfél neve : Tonk Project.

Tonk Mint A Beton Falburkolatok

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.