Design magazin
Design magazin
Étkezőasztal

Ska V29

Étkezőasztal A tömör természetes vörösfenyő faasztal numerikus vezérlőgépekkel működik és kézzel készítik el. Különlegessége az a forma, amely emlékeztet a fák helyzetére, amelyet a Dolomitokat sújtó Vaia vihar lerombolt, és magukat a tömörfenyő vörösfenyő-tengelyeket képvisel. A kézzel csiszolt felület teszi a felületet átlátszatlan és sima tapintásúvá, és javítja az érét és alakját. A porrétegű acélból készült alaprész a fenyves erdőt ábrázolja, mielőtt a vihar elhúzódna.

Projekt neve : Ska V29, A tervezők neve : Ascanio Zocchi, Ügyfél neve : Teknodue gruop srl.

Ska V29 Étkezőasztal

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.