Design magazin
Design magazin
Étkezőasztal

Ska V29

Étkezőasztal A tömör természetes vörösfenyő faasztal numerikus vezérlőgépekkel működik és kézzel készítik el. Különlegessége az a forma, amely emlékeztet a fák helyzetére, amelyet a Dolomitokat sújtó Vaia vihar lerombolt, és magukat a tömörfenyő vörösfenyő-tengelyeket képvisel. A kézzel csiszolt felület teszi a felületet átlátszatlan és sima tapintásúvá, és javítja az érét és alakját. A porrétegű acélból készült alaprész a fenyves erdőt ábrázolja, mielőtt a vihar elhúzódna.

Projekt neve : Ska V29, A tervezők neve : Ascanio Zocchi, Ügyfél neve : Teknodue gruop srl.

Ska V29 Étkezőasztal

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezője

A világ legjobb tervezői, művészei és építészei.

A jó forma nagy elismerést érdemel. Minden nap örömmel láthatjuk elképesztő tervezőinket, akik eredeti és innovatív mintákat, csodálatos építészetet, elegáns divatot és kreatív grafikákat készítenek. Ma bemutatjuk Önnek a világ egyik legnagyobb tervezőjét. Nézze meg ma egy díjnyertes formatervezési portfóliót, és élvezze napi tervezési inspirációját.