Design magazin
Design magazin
A Rakpart Felújítása

Dongmen Wharf

A Rakpart Felújítása A Dongmen rakpart egy évezredes rakpart Chengdu anya folyóján. A "régi városújítás" utolsó fordulója miatt a területet alapvetően lebontották és újjáépítették. A projekt célja egy dicsőséges történelmi kép bemutatása a művészet és az új technológia beavatkozása révén egy alapvetően eltűnt városi kulturális helyszínen, valamint a hosszú alvás alatt álló városi infrastruktúra aktiválása és újbóli beruházása a városi köztulajdonba.

Projekt neve : Dongmen Wharf, A tervezők neve : Yingjie Lin Yuanyuan Zhang, Ügyfél neve : Verge Creative Design.

Dongmen Wharf A Rakpart Felújítása

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezési legenda

Legendás tervezők és díjnyertes munkáik.

A Design Legends rendkívül híres tervezők, akik jó terveikkel jobb helyet teremtenek világunk számára. Fedezze fel a legendás tervezőket és innovatív termékmintáikat, eredeti műveiket, kreatív építészetét, kiemelkedő divattervezeteit és tervezési stratégiáit. Élvezze és fedezze fel díjnyertes tervezők, művészek, építészek, innovátorok és márkák eredeti terveit világszerte. Merítsen ihletet a kreatív tervekből.