Design magazin
Design magazin
A Rakpart Felújítása

Dongmen Wharf

A Rakpart Felújítása A Dongmen rakpart egy évezredes rakpart Chengdu anya folyóján. A "régi városújítás" utolsó fordulója miatt a területet alapvetően lebontották és újjáépítették. A projekt célja egy dicsőséges történelmi kép bemutatása a művészet és az új technológia beavatkozása révén egy alapvetően eltűnt városi kulturális helyszínen, valamint a hosszú alvás alatt álló városi infrastruktúra aktiválása és újbóli beruházása a városi köztulajdonba.

Projekt neve : Dongmen Wharf, A tervezők neve : Yingjie Lin Yuanyuan Zhang, Ügyfél neve : Verge Creative Design.

Dongmen Wharf A Rakpart Felújítása

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.