Design magazin
Design magazin
Étterem

TER

Étterem A TER egy étteremkoncepció, amelyet az Art Sella erdészeti katasztrófa után fejlesztettek ki az olasz Malga Costa-ban. A katasztrófa felvette a kérdést: Milyen érzés egy "stabil" térben? Élettanilag és fizikailag. Hogyan lehet egy helyet visszahozni az életbe, miután megtörtént egy baleset? Az étterem beleolvad a környékébe, mivel újabb sziklaként hat a tájra. Megkülönbözteti a közepéből származó füst, amely csábító és intrikus érzetet teremt. Ez egy látvány, amely az embereket a központ felé vonzza - helyreállítja az Art Sella lényegét.

Projekt neve : TER, A tervezők neve : Coral Mesika, Ügyfél neve : COCO Atelier.

TER Étterem

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.