Design magazin
Design magazin
A Cifi Fánk Óvoda

CIFI Donut

A Cifi Fánk Óvoda A CIFI Donut Óvoda lakossági közösséghez tartozik. Annak érdekében, hogy létrehozzon egy óvodai oktatási tevékenységi helyet, amely integrálja a gyakorlati megvalósíthatóságot és a szépséget, megpróbálja ötvözni az értékesítési teret az oktatási terekkel. A háromdimenziós tereket összekötő gyűrűs szerkezet révén az épület és a táj harmonikusan integrálódik, szórakoztató és oktatási jelentőségű tevékenységi helyet képezve.

Projekt neve : CIFI Donut, A tervezők neve : Sun Hu, Ügyfél neve : Guangzhou S.P.I Design Co., LTD.

CIFI Donut A Cifi Fánk Óvoda

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.