Design magazin
Design magazin
A Több Kereskedelmi Terület

La Moitie

A Több Kereskedelmi Terület A La Moitie projekt neve a fele francia fordításából származik, és a formatervezés ezt jól tükrözi az egymással ellentétes elemek: négyzet és kör, világos és sötét közötti egyensúly által. A korlátozott hely miatt a csoport két egymással ellentétes szín alkalmazásával megpróbálta megteremteni a kapcsolatot és megosztást a két különálló kiskereskedelmi terület között. Noha a rózsaszín és a fekete terek közötti határ egyértelmű, mégis homályos különféle perspektívákban. A bolt közepén helyezkedik el egy félig rózsaszín és félig fekete spirális lépcső.

Projekt neve : La Moitie, A tervezők neve : Jump Lee, Ügyfél neve : One Fine Day.

La Moitie A Több Kereskedelmi Terület

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.