Design magazin
Design magazin
Az Alkalmazás

Ttmm-s for Fitbit Versa

Az Alkalmazás A Ttmm-ek a Fitbit Versa alkalmazás számára az időjárás-jellemzőkkel ellátott óralapok gyűjteményét kínálják havi előfizetési tervben. Az alkalmazás négy kategóriában mutat óraszámlapokat: az Analógok, a Digitális elemek, az Absztrakt és az Egyszer. Az alkalmazásnak egyértelmű képet kell adnia az egyetlen óralap felületéről, valamint minden információt arról, hogyan kell működtetni egy adott óralapot. Az óralapoknak két további nézetük van: az időjárási viszonyok és a levegőminőség nézete, valamint a speciális időjárási riasztások. A riasztások lehetővé teszik a felkészülést a bolygónk éghajlatváltozásából származó előre nem látható időjárási körülményekre.

Projekt neve : Ttmm-s for Fitbit Versa, A tervezők neve : Albert Salamon, Ügyfél neve : TTMM Sp. z o.o..

Ttmm-s for Fitbit Versa Az Alkalmazás

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.