Design magazin
Design magazin
Bútor Sorozat

Sama

Bútor Sorozat A Sama egy hiteles bútor-sorozat, amely minimális, praktikus formái és erőteljes vizuális hatása révén funkcionalitást, érzelmi élményt és egyediséget nyújt. A Sama szertartásokon viselt örvénylő jelmezek költészetéből merített kulturális ihletet a kúpos geometria és a fémhajlítási technikák játékán keresztül értelmezzük újra. A sorozat szobrászati testtartása az anyagok, formák és gyártási technikák egyszerűségével kombinálva funkcionális & amp; esztétikai előnyök. Az eredmény egy modern bútorsorozat, amely jellegzetes érintést nyújt a lakóterekben.

Projekt neve : Sama, A tervezők neve : Fulden Topaloglu, Ügyfél neve : Studio Kali.

Sama Bútor Sorozat

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.