Design magazin
Design magazin
Birdhouse

Domik Ptashki

Birdhouse A monoton életmód és a természettel való fenntartható interakció hiánya miatt az ember állandó bomlás és belső elégedetlenség állapotában él, ami nem teszi lehetővé az élet teljes élvezetét. Ezt úgy javíthatjuk, hogy kibővítjük az érzékelési határokat és új tapasztalatokat szerezünk az emberi-természet interakcióról. Miért madarak? Éneklésük pozitívan befolyásolja az emberi mentális egészséget, a madarak szintén megóvják a környezetet a rovaroktól. A Domik Ptashki projekt lehetőséget ad arra, hogy hasznos szomszédságot teremtsen és kipróbálhassa az ornitológus szerepét a madarak megfigyelésével és gondozásával.

Projekt neve : Domik Ptashki, A tervezők neve : Igor Dydykin, Ügyfél neve : DYDYKIN Studio .

Domik Ptashki Birdhouse

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.