Design magazin
Design magazin
Étkezőasztal

Aks Sconcentrico

Étkezőasztal A karszt-erózió Karren nevű természetes jelenségének ihlette táblája, amely a Dolomitokban található. Ennek a drága Carrara szoborból készült márványból készült tárgy fogalma a hegy szépségét és törékenységét képviseli. A hornyok belsejébe acélgömbök vannak elhelyezve, amelyek szimbolizálják a víz áramlását, amely az idővel elpusztítja a márványt. A szépség, a törékenység, a dinamizmus és az energia egyetlen tárgyba rejlik.

Projekt neve : Aks Sconcentrico, A tervezők neve : Ascanio Zocchi, Ügyfél neve : Marmomac Verona Italy.

Aks Sconcentrico Étkezőasztal

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.