Design magazin
Design magazin
A Nyilvános Birodalom

Quadrant Arcade

A Nyilvános Birodalom A II. Fokozatú árkádját meghívó utcai jelenlétté alakították át, a megfelelő fény megszervezésével a megfelelő helyen. Általánosságban a környezeti megvilágítást holisztikusan alkalmazzák, és annak hatásait hierarchikusan állítják be, hogy elérjék a fénymintázat olyan variációit, amelyek érdeklődést keltenek és elősegítik a tér fokozott használatát. A dinamikus vonalkód tervezésének és elhelyezésének stratégiai beépítését a művésztel közösen irányították úgy, hogy a vizuális effektusok finomabbnak, mint elsöprőnek tűnjenek. A napfény elhalványulásával az elegáns szerkezetet hangsúlyozza az elektromos világítás ritmusa.

Projekt neve : Quadrant Arcade, A tervezők neve : Cehao Yu, Ügyfél neve : AECOM.

Quadrant Arcade A Nyilvános Birodalom

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.