Design magazin
Design magazin
Szolgáltató Iroda

Miyajima Insurance

Szolgáltató Iroda A projekt célja az, hogy "összekapcsolja az irodát a várossal", kihasználva a környezetet. Az oldal azon a helyen található, ahol áttekintést nyújt a városról. Ennek elérése érdekében alagút alakú teret fogadnak el, amely a bejárati kaputól az irodatér végéig megy keresztül. A mennyezet favonala és a beépített fekete rés világítással és légkondicionáló berendezéssel hangsúlyozza a város felé mutató irányt.

Projekt neve : Miyajima Insurance, A tervezők neve : Shinya Nomiyama, Ügyfél neve : Miyajima Insurance Service.

Miyajima Insurance Szolgáltató Iroda

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.