Design magazin
Design magazin
A Biztonsági Eszköz

G2 Face Recognition

A Biztonsági Eszköz A kiváló minőségű anyagok és a formatervezés egyszerűsége miatt ez a biztonsági arcfelismerő eszköz képzeletbeli, stílusos és robusztus. Belső szintű fejlett technológia, hogy ez a világ egyik leggyorsabb és nagyon pontos legyen, senki sem tudja megcsalni az algoritmust. Vízálló termék, atmoszférikus fényszóróval a hátoldalán, hogy még a leghidegebb irodában is környezeti hangulatot teremtsen. A kompakt méret miatt szinte mindenhol elfér, az alak pedig lehetővé teszi vízszintesen vagy függőlegesen elhelyezését.

Projekt neve : G2 Face Recognition, A tervezők neve : Nicola Zanetti, Ügyfél neve : T&D technology Shanghai co Ltd.

G2 Face Recognition A Biztonsági Eszköz

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.