Design magazin
Design magazin
A Szabadidő Klub

Central Yosemite

A Szabadidő Klub Térjünk vissza az élet egyszerűségére, a napra az ablak fényén és az árnyék kereszteződésein keresztül. Annak érdekében, hogy jobban tükrözze a természetes ízt a térben, használja ki teljes mértékben a rönktervezést, az egyszerű és stílusos, humanista kényelmet, hangsúlyozza a művészi tér hangulatát. Keleti varázstónus, egyedi térhangulattal. Ez a belső tér újabb kifejezése, természetes, tiszta, változó.

Projekt neve : Central Yosemite, A tervezők neve : LXL INTERIOR DESIGN, Ügyfél neve : SHENZHEN LXL INTERIOR DESIGN.

Central Yosemite A Szabadidő Klub

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.