Design magazin
Design magazin
A Tearaktár

Redo

A Tearaktár A projekt koncepciója megbontja a hagyományos raktár egyfunkcióját, és új helyet teremt az életmódnak megfelelően vegyes terület módban. A modern városi élet magatartási képének (könyvtárak, galériák, kiállítási csarnokok, tea- és italkóstoló központok) beágyazásával az egyetlen mikrotér egy "nagyobb" méretű "nyílt városi területré" válik. A projekt megpróbálja ötvözni a magánmeghívókat és a közintézmények makroesztétikai tapasztalatait.

Projekt neve : Redo, A tervezők neve : Hongrui Luan / SIGNdeSIGN, Ügyfél neve : SIGNdeSIGN.

Redo A Tearaktár

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervező interjúja

Interjúk világhírű tervezőkkel.

Olvassa el a legújabb interjúkat és beszélgetéseket a formatervezésről, a kreativitásról és az innovációról a design újságíró és a világhírű tervezők, művészek és építészek között. Tekintse meg a legújabb tervezői és díjnyertes terveket, amelyeket híres tervezők, művészek, építészek és innovátorok készítettek. Fedezzen fel új betekintést a kreativitásba, az innovációba, a művészetekbe, a tervezésbe és az építészetbe. Ismerje meg a nagyszerű tervezők tervezési folyamatait.